Usluga – Bio Sculpture Gel - Evo GEL

Usluga

Izjava o uslugama

tvrtka Bio Sculpture, kao svjetski lider u industriji gela, zastupa nula okrutnosti prema prirodnim noktima i trenira tehničare kako bi pružila rješenja za probleme prirodnog nokta.
Metoda Bio Sculpturea široka je zdravstvena filozofija koju tvrtka nastoji prenijeti svojim kupcima preko svojih tehničara koji su za to posebno obučeni.

EVO tehničari ne bruse nokte brusilicom i uopće ne otapaju gel acetonom, već gel removerom, a na raspolaganju imaju mnoštvo osnovnih proizvoda koji pružaju rješenje svakog problema pojedinačno.

Proizvodi tvrtke klinički su i laboratorijski testirani i medicinski su odobreni.

Bio Sculpture je posvećen stvaranju vrijednosti za svoje kupce i upravljanju odnosa s njima na temelju punog povjerenja, stoga smo posvećeni pružanju kvalitetne usluge temeljene na korektnosti, transparentnosti, učinkovitosti, profesionalnosti, poštovanju i brizi koja zadovoljava potrebe kupaca.

Bio Sculpture tvrtka, koja naglašava pitanje osviještenosti, profesionalnosti i učinkovitosti usluga kako bi se održala vrlo visoka razina profesionalizma, te u tom cilju tehničare tvrtke i dalje svakodnevno ažuriraju stručnim usavršavanjem.

Tvrtka ima etički kodeks koji se odnosi na sve zaposlenike i menadžere. Posvećeni smo korporacijskoj kulturi koja je usredotočena na kupca, a temelji se na profesionalnom slušanju i odgovoru.
Zadovoljstvo kupaca vrhunska je vrijednost u našim očima. Stoga se ulaže svaki napor da se bude pažljivo prema potrebama kupca i razumiju njegove potrebe kako bi se pronašlo odgovarajuće rješenje.

Kako bi pružili dobru uslugu, tvrtka je postavila centar za usluge kupcima koji je dostupan svim pozivaocima i omogućava osobne i profesionalne telefonske usluge odgovaranja na telefon.

 

Označavanje proizvoda i jasne informacije

U skladu s regulatornim zahtjevima u Europi, koji zahtijeva uključivanje informacija u označavanje proizvoda. BIO SCULPTURE, poput vodećih tvrtki, nastoji održati svoje oznake proizvoda što jasnijim i predstaviti sadržaj proizvoda vidljivim potrošaču, kako bi osigurao da su najbolji podaci dostupni svim potrošačima u svakom trenutku.

Bio Sculpture preuzima potpunu odgovornost.

 

Zadovoljstvo kupaca i služba za korisnike

Naš se uspjeh mjeri zadovoljstvom kupaca. Nastojimo osigurati da svi naši potrošači budu zadovoljni EVO proizvodima, a naši kupci dobivaju najbolju kvalitetu proizvoda kao i najbolju uslugu.

Centar za korisnike možete kontaktirati od ponedjeljka do petka 8:00 – 17:00 h.

1. Telefonom: 095-233-2234
2. E-adresa: info@biosculpture.hr

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaPovratak u trgovinu