Bio sculpture akademija - pitanja i odgovori – Bio Sculpture Gel - Evo GEL

Bio sculpture akademija – pitanja i odgovori

Imamo 3 različite baze za sve tipove noktiju; oštećene, čvrste i normalne.
EVO je prvi gel lak na tržištu koji ima posebnu formulu koja dopušta da se izmjenjuje kisik u ležište nokta, medicinski je odobren, bez štetnih kemikalija i testiranja na životinjama.
EVO metoda se bazira na očuvanju zdravlja vašeg nokta, ne koriste se štetni sastojci i nema nepotrebnog rašpanja koje oštećuje ploču nokta.
Proizvod je namijenjen za profesionalnu upotrebu, svi profesionalci i saloni mogu koristiti EVO gel. Za početnike u ovom polju predlažemo naš dvodnevni tečaj.
Da, sa našim proizvodom možete oporaviti oštećene nokte, te također produžiti izgrižene nokte.
Da, možete. EVO gel ima jedinstvenu mikroskopsku strukturu koja je napravljena na osobit način kako bi oponašala prirodan proces hidratacije. Taj proces omogućava kisiku i ispravanju vode da se slobodno kreću od i prema noktu, a u isto vrijeme nokat zadržava optimalan omjer vlage kako bi ostao zdrav te se spriječio razvoj gljivica.
EVO na noktima traje i do 5 tjedana. Budući da je fleksibilan, nokti se ne oštećuju i ne pucaju. Ostaje sjajan dugo vremena.
Iako ste profesionalac i EVO je jednostavan za korištenje, da bi saznali koje su sve mogućnosti s EVO-m i kako ga najbolje iskoristiti – preporučujemo jednodnevni tečaj za profesionalce.
Da, svatko može učiti kod nas, sve što vam treba su ljubav i strast prema zanimanju, sve ostalo ćete dobiti od nas. Pružiti cemo vam internacionalnu diplomu i uvijek biti tu za vas.
Budući da želimo da nokat ostane neoštećen, a navedene metode uništavaju ploču nokta – EVO se jednostavno uklanja otapanjem sa tekućinama (soak off tehnikom) koje uključuju vitamine i posebna ulja koja njeguju vaš prirodni nokat.
NIJE! Svi naši proizvodi su napravljeni bez okrutnosti prema životinjama. Koristimo reciklirani materijal za sve naše proizvode.
Da, definitivno možete. Na našem tečaju ćete naučiti kako je to jednostavno.
Da, naravno. Tečaj je pogodan kako za početnike bez prethodnog znanja tako i za profesionalce koji žele nova znanja.
EVO ne sadrži opasne kemikalije ni štetne sastojke i potpuno je siguran za korištenje i tijekom trudnoće.
Poslije edukacije uvijek smo tu za vas za podršku. Ako odlučite staviti vaš salon na našu web stranicu – klijenti u vašoj blizini koji žele EVO lako će vas pronaći.
Ako se ne osjećate sigurno, uvijek nam se možete obratiti za sva pitanja. Tu smo za vas. Također možete doći i na neke od naših radionica.
Bio Sculpture ima posebnu liniju za njegu prirodnih noktiju kod kuće – ETHOS.
0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaPovratak u trgovinu