EVO by BIO SCULPTURE – Jedinstveni gel koji produžuje vaše kratke nokte

Besplatna dostava iznad 65€

Evo gel base & top

EVO se brzo i lako nanosi. S izvrsnim prijanjajućim svojstvima, EVO je izuzetno izdržljiv, dugotrajan, visoko sjajan gel. Ovaj Gel Lak sistem u bočici sastoji se od baznih gelova, boja i gornjih slojeva.

Tri osnovna gela, EVO 80 Base & Build, EVO FLEX Base i EVO CONTOUR Base & Build, od kojih svaki ima jedinstvenu teksturu i svrhu za tretiranje različitih vrsta noktiju.

Ovi osnovni gelovi imaju izvrsna samonivelirajuća svojstva, zahtijevaju minimalno rašpanje i omogućuju tehničarima da izgrade, produže i oblikuju sve prirodne nokte u snažne, a tanke u lijepe nokte sa samo 30-60 sekundi sušenja.

Želite li isprobati najbolju metodu na tržištu i kupiti osnovne Evo by Bio Sculpture proizvode?

Evo gel boje

EVO ima širok izbor visoko pigmentiranih gelova u boji izvrsne konzistencije i intenzivnog sjaja, koji su nazvani po posebnim damama. Palete boja sastavljaju vodeći modni stručnjaci, dodavajući sezonske i trendi boje kao i nijanse za svakodnevno nošenje u EVO obitelj.

Želite li isprobati najbolju metodu na tržištu i kupiti osnovne Evo by Bio Sculpture proizvode?

Želiš naučiti gel-lak aplikaciju na najboljoj akademiji?

Zašto koristiti evo gel?

EVO GEL

EVO je gel sistem sljedeće generacije koji se nanosi četkicom i od samih početaka razvijen je razmišljajući o zdravlju i sigurnosti noktiju na prvom mjestu.

EVO je idealan za one koji brinu o zdravlju svojih noktiju i dosta im je oštećenja koja su uzrokovali drugi brandovi gelova koji se nanose četkicom. Razvijen iz temelja kako bi pružio kombinaciju učinkovitosti i sigurnosti, EVO prvi na svijetu ima medicinsku formulu i tehnologiju oxygenating gela koja pomaže spriječiti dehidraciju i omekšavanje keratina i pomaže u zaštiti prirodnog nokta od oštećenja.

Svi EVO gelovi su također veganski, napravljeni bez testiranja na životinjama i “10 free” bez toksina. EVO je 100% kompatibilan s originalnim bio sculpture sistemom gel noktiju, što vam daje ukupno 190 boja na odabir, EVO ima jedinstvenu mikroskopsku strukturu koja je posebno dizajnirana da imitira prirodni proces regeneracije noktiju, EVO baza sadrži vitamin A i E, te ovi vitamini dolaze do prirodnog nokta nakon nanošenja.

EVO oxygenating gel je samonivelirajući, daje fleksibilnu potporu koja sprječava ozljedu ploče nokta ili oštećenje i zadržava dugotrajni visoki sjaj.

Razvijen od tvrtke BIO SCULPTURE, koja je vodeća u industriji i osvojila je mnoge nagrade, EVO gel lak za nokte podržan je 30-godišnjim iskustvom u razvoju gela. Opsežno testiranje i kontrola osiguravaju da će klijenti dobiti proizvode najbolje kvalitete. Proizvodnju potvrđuju ISO (standardi upravljanja kvalitetom) i CGMP (kozmetička dobra proizvodna praksa) certifikati.

awward winning
For Professionals
Healthy Nail Care
100% vegan
Cruelty Free
0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaPovratak u trgovinu