awward winning
For Professionals
Healthy Nail Care
100% vegan
Cruelty Free

DOBRODOŠLI U BIO SCULPTURE

Još od djetinjstva, Elmein je bila fascinirana lijepim noktima. Ta fascinacija postala je njezina strast. Nakon što je završila edukaciju na CIDESCO Beauty Academy, Elmien je otvorila svoj prvi kozmetički salon. Kako nigdje nije mogla pronaći visoko kvalitetne proizvode za njegu noktiju, nastavila je sa svojom obukom u Americi pohađajući edukacije za rad sa umjetnim noktima. Na kraju Elmein je došla do zaključka da želi li imati proizvode koji zadovoljavaju njezine kriterije morati će ih sama napraviti. Njezin cilj nije bila samo lijepota noktiju, nego i njihovo zdravlje i kvaliteta. Odlučila se konzultirati sa najboljim znanstvenicima na tom području i primjeniti najmoderniju tehnologiju. Tako je rođen BIO SCULPTURE Gel, vođen strašću, predanim radom i vjerom početnika da će sve na kraju biti savršeno.

Danas se glavni ured BIO SCULPTURE firme nalazi u srcu Južne Afrike, u jednom malom gradiću imenom Cloclolan, koja na taj način ima vrlo važnu ulogu u socijalno/ekonomskoj situaciji tog kraja, a okružena je zadivljujućim prirodnim ljepotama Afrike. Na 300 m2 smještena je ultra moderna tvornica izgrađena na ekološki prihvatljiv način sa najmodernijim ventilacijskim sistemima, samoodrživim crpilištima vode, solarnim panelima i prirodnim osvjetljenjem. Tvornica ima ISO 22716 i ISO 9001 certifikate. Ljubaznost i pristupačnost se ne može vidjeti samo u proizvodnim pogonima firme BIO SCULPTURE, nego se to odnosi na cijelu globalnu BIO SCULPTURE obitelj.

ORLIT

Sa tečajem dobivate:

  • Internacionalnu diplomu za Evo gel – lak ( Prilika za rad i izvan Hrvatske)
  • Priliku za daljnje usavršavanje
  • Tečaj traje 2 dana po 5-6 sati

ŠTO NUDIMO NA BIO SCULPTURE AKADEMIJI?

Izbrusi svoje vještine do savršenstva uz individualne nail edukacije! Angažiraj profesionalnu Bio Sculpture edukatoricu i usavrši različite tehnike i tretmane po najvišim standardima. Uz edukacije 1 na 1 imaš mogućnost korak po korak usavršiti tehnike i male tajne koje će ti osigurati da samostalno izvodiš besprijekorne tretmane. Dogovori termin prema svojem rasporedu i pitaj sve što te zanima – nazovi nas ili pošalji poruku putem WhatsAppa na 𝟎𝟗𝟓 𝟐𝟑𝟑 𝟐𝟐𝟑𝟒 ili maila info@biosculpture.hr i saznaj sve detalje.

Bio Sculpture internacionalna akademija koja je predstavila prvi gel svijetu još 1988. godine, pruža svojim učenicima visoko kvalitetno znanje i neograničenu podršku.
Tečajevi su isti u ostale 42 zemlje pružajući vam povjerenje i sigurnost i zato dobijete internacionalni certifikat.

Profesionalni edukatori u Hrvatskoj i svijetu.

Trening tim Bio Sculpture hrvatska

Dijana
Ana
Una

Gdje vam je pogodnije učiti?
Dubrovnik ili Zagreb?

Nazovite nas na brojeve:
Dubrovnik: 095-233-2234
Zagreb: 091-575-0639

Želiš naučiti gel-lak aplikaciju na najboljoj akademiji?

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaPovratak u trgovinu