pročitajte na našem blogu

11/05/2021

Najbolji gel za nokte na tržištu je EVO gel

Tražite najbolji gel za nokte? Do nedavno se gel za nokte smatrao umjetnom tvorevinom koja noktima daje debljinu i neprirodan izgled. Iz tog razloga, mnoge su žene odbijale geliranje noktiju te su ipak ostajale vjerne trajnom laku. Trajni lak je sam po sebi odlično rješenje, no isključivo za žene s prirodno čvrstim i nelomljivim noktima. Za one pak čiji su nokti skloni listanju i pucanju, trajni lak se pokazao kao loš odabir. Najveći je problem taj što klasične baze u pravilu nisu dovoljno „jake“ kako bi noktima pružile željenu čvrstoću.

Također, rad s uobičajenim gelovima za nokte iziskuje puno više vremena zbog veće količine premaza kojeg je potrebno dobro izrašpati. Samim time dolazi do prevelike iritacije prirodne ploče nokte te skidanja njegovog zaštitnog sloja. Imajte na umu da se korekcija gel-laka izvodi svakih tri do pet tjedana. Uzmemo li u obzir ovo razdoblje, dolazimo do zaključka da su nokti izloženi potencijalnom oštećenju 12 do 15 puta godišnje.

Zdravlje noktiju nekako je ostalo zanemareno, po strani, naizgled nebitno. No, važnije je nego što mislite. Nokte treba čuvati i njegovati jer njihova primarna uloga je zaštiti vrhove prstiju.

Upravo s naglaskom na zdravlje i njegu prirodnih noktiju nastao je EVO – nedvojbeno najbolji gel za nokte. Do dolaska EVO kolekcije, pojmovi gel i „prirodno“ nikako nisu išli jedno s drugim.  No, Bio Sculpture je napravio potpunu revoluciju u svijetu manikure i stvorio proizvod kojeg jednostavno morate obožavati.

 

Recite „Zbogom“ brusilici za nokte!

 

Prva stvar koja oduševljava kod EVO tehnike i gelova za nokte je nekorištenje brusilice. I dok je nekada geliranje noktiju bilo nezamislivo bez upotrebe ovog stroja, Bio Sculpture je dokazao suprotno. Izumivši specifičan, najbolji gel za nokte baziran na medicinski odobrenoj formuli nastao je EVO koji se oblikuje isključivo rašpanjem.  Za razliku od tretiranja klasičnog gela, u ovoj tehnici je i samo rašpanje svedeno na minimum.

Ovakav način rada omogućuje posebna ambalaža i način aplikacije gela. Klasični gelovi pakirani su u posudice te su vrlo guste strukture zbog čega iziskuju duže rašpanje. Ne kažemo bez razloga da je EVO gel najbolji gel za nokte jer su se proizvođači pobrinuli o svemu do najsitnijeg detalja. Pa su tako ovi gelovi pakirani u bočicama koje izgledaju poput laka te sadrže kist za jednostavno nanošenje. Pokazali su se kao puno bolja, praktičnija i dugoročno isplativija rješenja od dosadašnjih gelova za nokte. Zbog svoje drugačije strukture, nanose se u iznimno tankom sloju, a rašpice se upotrebljavaju samo u svrhu zaglađivanja površine nokta.

 

Gelirani, a zdravi nokti? Moguće je!

 

Postoji nekoliko zabluda u koje mnogi još uvijek čvrsto vjeruju kad je u pitanju geliranje noktiju. Iz tog razloga odlučili smo razbiti mitove i ukazati vam na sve prednosti ovog tretmana.

gelovi za nokte prodaja

 

  • Zabluda broj 1: UV/LED lampe štete zdravlju

 

Ovo je definitivno jedna od najvećih zabluda zbog  koje neke žene i dalje izbjegavaju tretman geliranja noktiju. Tu se ponajviše javlja strah od raka kože radi ultraljubičastog zračenja. Uzmimo u obzir da se gel i sjaj suše oko 60 sekundi, a boja svega 30-60 sekundi. To je sveukupno nekoliko minuta korištenja UV/LED lampe. Dermatološko istraživanje provedeno u Americi 2014. godine dokazalo je da je sušenje manikure u UV/LED lampama jednom u dva tjedna potpuno bezopasno za zdravlje.

 

 

  • Zabluda broj 2: Prirodni nokti propadaju pod slojem gela

 

S ovom činjenicom bismo se djelomično mogli složiti. Ipak, sve ovisi o materijalu i tehnici koja se upotrebljava za vrijeme tretmana. Ako koristite jeftine gelove upitne kvalitete i sastava, na noktu ćete dobiti umjetnu i kancerogenu tvorevinu koja neće propuštati kisik. Kada se noktima onemogući dotok, kombinacija i izmjena kisika i vodene pare, dolazi do dehidracije i gljivičnih oboljenja. Dehidracijom nokti postaju krhki, lomljivi te se počinju listati. Korištenjem ovakvog materijala, odgovor je  – Da. Prirodni nokti propadaju pod slojem gela.

 

No, ukoliko se odlučite za zdraviju i kvalitetniju alternativu, vaši prirodni nokti bit će u odličnom stanju.

 

EVO – najprirodniji i najbolji gel za nokte pod kojim nokti dišu

 

Za EVO se često kaže da je sistem sljedeće generacije u svijetu manikure. Od samog razvoja ovog proizvoda razmišljalo se o sigurnosti i zdravlju noktiju. Savršena kombinacija sigurnosti i učinkovitosti omogućit će vam da napokon imate zdrave, lijepe i tjednima postojane nokte. Specifična medicinska formula i tehnologija oxygentaing gela sprječava omekšavanje keratina i dehidraciju noktiju. Jedinstvena mikroskopska struktura dizajnirana je tako da oponaša prirodni proces regeneracije noktiju. Osim toga, uz najbolji gel za nokte u istoj bočici dobijete i najbolju bazu za nokte!  I dok su obično gel i baza odvojeni te se nanose posebno, EVO gel-baza  jednim premazom odradi dva koraka. Ovaj detalj također objašnjava činjenicu zašto nema previše rašpanja prilikom EVO tretmana.  U klasičnom procesu geliranja najprije biste morali izrašpati bazu, pa zatim gel. Ovdje toga nema. Dovoljan je tanki sloj gel-baze za besprijekorno lijepe i prirodne noktiće.

EVO gel također sadrži i vitamine A i E koji su neophodni za zdravlje i pravilan rast noktiju. Svi gelovi iz EVO kolekcije su veganski, nisu testirani na životinjama te ne sadrže nijedan toksičan i štetan sastojak.

popust

  • Zabluda broj 3: Gelirani nokti se brzo „odlijepe“

 

S ovom tvrdnjom bismo se također djelomično složili. No, u ovom slučaju ponovno ključnu ulogu igraju dva faktora – materijal i iskustvo „nail“ tehničarke. Ukoliko se koristi loš i nekvalitetan materijal, trajanje noktiju bit će znatno smanjeno u odnosu na prosjek. Takav materijal neće dobro prionuti uz prirodan nokat niti se dovoljno dobro osušiti u lampi. No, čak i najkvalitetniji materijal neće biti postojan na noktima ako „nail“ tehničarka ne odradi pravilno pripremu nokta. Postoji čitav niz postupaka koje je potrebno napraviti prije procesa geliranja kako bi nokti trajali tri do pet tjedana. Važno je odmastiti nokat te ga umjereno matirati kako bi premazi pravilno prionuli uz ploču.

Koristeći najbolji gel za nokte iz EVO kolekcije, vaši nokti bit će atraktivni, lijepi, čvrsti i uredni. U ponudi je 190 boja na odabir, a njihov sjaj će i nakon pet tjedana biti postojan kao prvog dana!

 

>>> BIO SCULPTURE proizvodi >>>

Iz naše ponude izdvajamo: bazni lak za noktegelovi za noktelakovi za nokte u raznim bojamaukrasi za nokterašpice za noktelampe za noktetečaj za nokte.

 

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaPovratak u trgovinu