pročitajte na našem blogu

07/05/2021

Edukacija za nokte u internacionalnoj Bio Sculpture akademiji

Zanima vas edukacija za nokte? Ako maštate o uspjehu u „beauty“ industriji, prije svega morate voljeti to što radite. Ljubav prema poslu pokretač je svakog uspješnog, kvalitetnog i stabilnog biznisa. No, ljubav bez truda, rada i edukacije neće učiniti puno. Stoga je od ključne važnosti izdvojiti vrijeme i novac za tečajeve koji će vas unaprijediti i usavršiti.

U moru  „beauty“ tečajeva, titulu najtraženije i najpohađanije edukacije nedvojbeno nosi edukacija za nokte. Sve veći broj žena odlučuje se za svladavanje tehnika ugradnje, geliranja i ukrašavanja noktiju. No, ipak, u već ranije spomenutom ‘moru tečajeva’, važno je znati odabrati onaj pravi. Neće vas svaka edukacija učiniti educiranima niti će vam svaki certifikat biti važeći.

Ako želite steći kvalitetna znanja i vještine te biti osposobljeni za rad kao „nail“ tehničari s internacionalno priznatim certifikatom, na pravom ste mjestu.

 

Edukacija za nokte visokog standarda

Bio Sculpture akademija postoji još od davne 1988., a njihova dugogodišnja predanost radu i posvećenost polaznicima, rezultirala je tisućama ”nail” tehničara diljem svijeta. Kvalitetno znanje, praktični savjeti te bezuvjetna podrška ono su zbog čega je ova akademija puno više od obične edukacije.

Profesionalno educirani tehničari pružit će vam potporu i motivaciju za vrijeme i nakon tečaja. Bez imalo ustručavanja moći ćete se obratiti akademiji u bilo kojem trenutku vašeg daljnjeg samostalnog rada.

Usavršit ćete jedinstvenu tehnologiju za zdrave i lijepe nokte. Naučit ćete sve o anatomiji nokta, higijeni te vrstama manikure. Steći ćete iskustvo rašpanja, nanošenja i oblikovanja gela, postizanja idealne tzv. ”C krivulje” na noktu, produživanja i lakiranja noktiju.

Edukatori će vam posvetiti maksimalnu pažnju i vrijeme te vam pružiti ugodnu radnu atmosferu. Strpljivi, ljubazni i profesionalni rado će odgovoriti na sva vaša pitanja, pomoći vam i motivirati vas na putu ka prvim sjajnim rezultatima.

 

Savršena manikura bez upotrebe brusilice

Ono po čemu se ističe kompletna Bio Sculpture edukacija je zdravlje noktiju na kojem se temelji cijela ova priča. Za razliku  od klasičnog geliranja noktiju, ovdje je brusilica nepoznat pojam. Nema grubog brušenja noktiju kojim se skida zaštitni sloj te nokti postaju krhki i lomljivi. Jedini alat koji se koristi za oblikovanje su rašpice i polir blokovi.+

Upotrebljava se i posebna vrsta gela EVO koji se nanosi četkicom poput laka za nokte. S obzirom na specifičnu tehniku apliciranja, moguće ga je nanijeti u tankom sloju zbog čega je rašpanje svedeno na minimum.  Koristeći upravo ovu tehniku i EVO materijal steći ćete sve potrebne vještine tijekom edukacije na Bio Sculpture akademiji.

lakovi za nokte

Čudo zvano EVO

Prije nego što se odlučite pohađati ovu akademiju, najprije se trebate pobliže upoznati s materijalom kojeg ćete koristiti. Imajte na umu da o materijalu ovisi vaš cjelokupan rad baš kao i stanje prirodnog nokta nakon tretmana. Već ranije smo spomenuli kako se EVO gel razlikuje od ostalih gelova po svojoj ambalaži te načinu nanošenja. No, ono što ga čini uistinu posebnim je mnogo važnije od njegove bočice i četkice za aplikaciju.

Razvijen je s ciljem pružanja sigurnosti i učinkovitosti koristeći specifičnu formulu i tehnologiju oxygentaing gela. Na ovaj način se sprječava omekšavanja keratina, pucanje, lomljenje i dehidracija nokta.  Kompletna EVO linija proizvoda je testirana i medicinski odobrena. Omogućava molekulama vodene pare i kisika da se paralelno izmjenjuju u unutrašnjost nokta te na taj način sprječava razvoj gljivica.

Jedinstvena mikroskopska struktura osmišljena je tako da imitira proces prirodne regeneracije nokta. Vitamini A i E hrane ležište prirodnog nokta, a samonivelirajuća svojstva gela stvaraju fleksibilnu potporu sprječavajući ozljedu noktiju.

Također, EVO vam nudi čak 190 boja intenzivnog pigmenta i dugotrajnog visokog sjaja na odabir. Na edukaciji ćete imati priliku raditi s najkvalitetnijim materijalom na tržištu s kojim proces manikure postaje još veći užitak.

Online i offline edukacija za nokte

Kako bi svakome pružili mogućnost usavršavanja tehnike geliranja noktiju, Bio Sculpture održava edukacije u čak 42 zemlje svijeta. U Hrvatskoj imate priliku pohađati tečajeve u Zagrebu i Dubrovniku. Obučavat će vas vrhunski edukatori uz čiju ćete profesionalnu podršku dobiti znanje i samopouzdanje za samostalan rad.

No, osim standardnih ”offline” edukacija za nokte, Bio Sculpture je razvio još jednu specifičnu metodu gel – lak tečaja. Riječ je o online tečaju koji vam pruža mogućnost jednostavnog učenja iz udobnosti vlastitog doma.

Online edukacija sastoji se od devet osnovnih lekcija prilagođenih i editiranih za lako usvajanje. Lekcije su raspodijeljene u dva dijela.

 

NE PROPUSTITE: 15 malih tajni za uspješno lakiranje noktiju
NE PROPUSTITE: Trajni lak za nokte – Tajna lijepih i postojanih noktiju
NE PROPUSTITE: Set za nokte: naručite profesionalni pribor za nokte!

 

EVO online edukacija za nokte 1. dio:

 1. Priprema nokta i manikura
 2. Aplikacija gela na nokte
 3. Classic french
 4. Long french
 5. Dark french

 

Nakon usvajanja ovih pet lekcija, slijedi prvi test. Uspješno položenim testom nastavljate slušati preostale lekcije drugog dijela tečaja.

bioly-gel

EVO online edukacija za nokte 2. dio:

 

 1. Produživanje noktiju pomoću šablona
 2. Uklanjanje trajnog laka
 3. Popravak nokta pomoću svile
 4. Sterilizacija

 

Zatim slijedi završni test nakon kojeg ćete uspješno položiti online tečaj te dobiti kvalitetne temelje za početak bavljenja ovim poslom. Završetkom osnovnog online tečaja preporučuje se dodatno usavršavanje kojim ćete ostvariti pravo na internacionalni certifikat priznat svugdje u svijetu. Također, usavršavanje će vam pružiti i besplatno oglašavanje vašeg salona na Bio Sculpture web stranici punih godinu dana.

 

rašpice za nokte

Zašto odabrati Bio Sculpture akademiju?

Kao što smo već ranije spomenuli, tržište je prepuno različitih edukacija, a na vama je da odaberete onu pravu. Najprije si postavite pitanje što je za vas ona PRAVA edukacija. Samo papir koji će vam omogućiti otvaranje salona ili pak kvalitetno znanje i vještine koje ćete primjenjivati na svojim klijenticama?

Uvijek imajte na umu da dobre edukacije zlata vrijede. Njima ćete unaprijediti svoje poslovanje, tehniku rada, brzinu i kvalitetu usluge.

Iz tog razloga odlučili smo navesti nekoliko glavnih razloga zašto odabrati baš Bio Sculpture akademiju:

 

 • Stručni, ljubazni i susretljivi edukatori
 • Rad s proizvodima vrhunske kvalitete
 • Bezuvjetna podrška tijekom i nakon završetka edukacije
 • Besplatna promocija na Bio Sculpture web stranici godinu dana
 • Mogućnost da postanete Bio Sculpture edukator
 • Internacionalni prestižni certifikat – mogućnost zaposlenja i izvan Hrvatske

 

Postanite profesionalni EVO tehničar, usavršite svoja znanja i vještine te pružite svojim klijenticama uslugu koju zaslužuju.

>>>

EVO online tečaj

Kompletni tečaj Bio Sculpture akademije

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti i na info@biosculpture.hr ili na broj 095-233-2234

0
  0
  Košarica
  Košarica je praznaPovratak u trgovinu