pročitajte na našem blogu

21/12/2020

Set za nokte: naručite profesionalni pribor za nokte!

Tražite za kupiti set za nokte? Na pravom ste mjestu! No baš kao i u svakom drugom poslu, tako je i u beauty industriji najvažnija stavka za kvalitetno odrađen tretman – dobar majstor od zanata! Ako je osoba stručna, educirana i pažljiva, nedvojbeno ćete dobiti savršenu uslugu. Naravno, vrlo bitnu ulogu ima i materijal s kojim ta osoba radi.

Ipak, u kozmetičkom salonu koji koristi nekvalitetan pribor za nokte vjerojatno ćete dobiti nokte jednake (ne)kvalitete. Imajte na umu da skuplje ne znači nužno bolje. Stoga je jako bitno dobro istražiti te se informirati prilikom kupnje bilo kakvog alata za rad. Koji su najbolji lakovi za nokte, kakav pribor za manikuru odabrati, za koje se lampe, rašpice i ostali set za nokte odlučiti… Donosimo vam u nastavku teksta.

 

Koji set kupiti? Kvaliteta, a ne kvantiteta

Sasvim je razumljivo da mnogi saloni žele u svojoj ponudi imati preko stotinu različitih boja i nijansi lakova za nokte, te što više uređaja za rad.  Tako mogu primiti što više mušterija te samim time ostvariti bolju zaradu. No, kupnja velikog broja proizvoda ekstremno niske cijene te istovremeno jako loše kvalitete dugoročno može napraviti više štete nego koristi.

Pa tako, primjerice, nekvalitetne lampe za nokte prouzročit će loše sušenje gela i laka. Samim time stvorit će veći rizik da se nokat odlijepi i uništi u nekoliko dana umjesto da mu vijek trajanja bude i do pet tjedana.

Također, loš lak za nokte imat će slabu prekrivnu moć zbog čega će njegovo nanošenje zahtijevati nekoliko slojeva. Na taj će način pretjerano zadebljati nokat radi čega će on izgubiti prirodan i lijep oblik.

Iz tog razloga, uvijek je bolja opcija odlučiti se za kupnju manjeg broja kvalitetnih lampi, lakova te ostalog pribora za nokte nego kupiti količinski mnogo materijala loše kvalitete.

 

Set za nokte EVO by Bio Sculpture

Ako ste početnik koji još uvijek nema dovoljno znanja i iskustva te niste sigurni što odabrati od materijala, ne brinite. Bio Sculpture se pobrinuo sastaviti set za nokte koji ima baš sve što je potrebno za početak rada.

Najprije imamo onu najjednostavniju verziju – Basic set za nokte za početnike (https://biosculpture.hr/product/basic-set-za-pocetnike/). Sastoji se od vrhunske EVO baze za nokte, dva  laka, završnog sjaja, šest rašpica, polirne rašpe, polirke za prirodni nokat, svilene trake, škarica, kista te Bio Sculpture blaznica.

Osim basic seta, Bio Sculpture je pripremio još dva sjajna seta. To su set za nokte za početnike s velikom lampom (https://biosculpture.hr/product/minimalni-set-za-pocetnike-sa-velikom-lampom/) te set za nokte s malom lampom (https://biosculpture.hr/product/minimalni-set-za-pocetnike-sa-malom-lampom/). Sadrže sve što i basic set, ali uz dodatak lampe kao i pogurivača za kožicu, staleks pro kliješta, šablona, četkica za prašinu, gel removera te nail cleansera.

set za nokte prodaja

Pribor za nokte u skladu s prirodom

Premda se uz gelirane nokte, trajni lak i manikuru vežu pojmovi kao što su „umjetno“, „kemija“, „štetno“, „kancerogeno“ i slično, odabirom pravog materijala, to je vrlo daleko od istine. Kao savršen primjer prirode u kozmetičkim salonima može se pohvaliti Bio Sculpture. Razvio je te koristi isključivo kvalitetne i prirodne preparate brenda EVO koji brine o zdravlju i ljepoti vaših noktiju. EVO ima poseban sistem korištenja čiji je fokus na sigurnosti te zdravlju noktiju. Riječ je o brendu koji je prvi na svijetu razvio tehnologiju oxygenating gela te medicinsku formulu koja sprječava dehidraciju. Na taj se način štiti prirodan nokat od oštećenja.

 

Edukacija, pa tek onda aplikacija

Prije nego se odlučite za neki set za nokte, vrlo je bitno da se najprije educirate kako biste ga pravilno koristili. Kupnja seta ne znači ništa ako ne znate s njim pravilno rukovati. Nemojte nepotrebno eksperimentirati na svojim noktima i uništiti ih. Bio Sculpture je razvio jedinstvenu i naprednu metodu gel – lak tečaja u Dubrovniku, Zagrebu ili pak online iz udobnosti vlastitog doma.

Savladat ćete devet osnovnih lekcija za tečaj aplikacije gel – laka s EVO proizvodima te steći vještine za ispravan rad i njegu noktiju.

Osim što ćete dobiti potrebno znanje i vještine, Bio Sculpture će vam omogućiti još mnogo toga. Preporučit će vaš salon klijentima, ponuditi vam profesionalnu podršku 24/7, besplatnu promociju vašeg salona na njihovoj web stranici. Tu je i mogućnost da postanete edukator te međunarodni prestižni certifikat priznat svugdje u svijetu.

lakovi za nokte

Set za nokte pomoći će vam očuvati zdravlje i ljepotu noktiju

Kao što smo već prethodno spomenuli, iznimno je važno brinuti o zdravlju svojih prirodnih noktiju prije nego se odlučite na geliranje ili trajni lak. Odaberite odgovarajući pribor za nokte te kvalitetan proizvod kojim ćete svoje nokte tretirati na ispravan način. Naša je preporuka EVO koji zbog svoje unikatne mikroskopske strukture ima moć imitacije prirodnog procesa regeneracije noktiju. Sadrži vitamine A i E, daje noktu fleksibilnu potporu te sprječava njegovo oštećenje, ozljedu i stvaranje gljivica. Osim toga vaši nokti zadržat će prekrasan dugotrajni sjaj do čak pet tjedana. Birajte zdravije alternative jer, ipak, zdravi nokti su najljepši nokti.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaPovratak u trgovinu