pročitajte na našem blogu

03/12/2020

Tečaj za nokte: njega, ukrašavanje i ugradnja umjetnih noktiju

Treba vam tečaj za nokte? Odlučite se za visokokvalitetnu edukaciju za njegu i ukrašavanje noktiju. Također vam nudimo i tečaj ugradnje umjetnih noktiju. Mi smo tvrtka Bio Sculpture koja je specijalizirana za proizvode za nokte te povezanu edukaciju.

Tečaj za nokte by Bio Sculpture

Prije svega, područje njege tijela, a posebice ženskih noktiju, danas je vrlo popularna i tražena usluga. Što to znači? Ako naučite kvalitetno ukrašavati nokte, možete biti dio industrije koja donosi velik i siguran prihod. Lakovi za nokte i briga o noktima danas su sve traženiji. Naša edukacija za nokte omogućit će vam da steknete veliko znanje i naučite sve tajne njege i ukrašavanja noktiju.

Nudimo vam dakle mogućnost da dobijete profesionalan edukativni sadržaj koje ćete moći praktično iskoristiti za sebe i druge.

Bio Sculpture akademija

Bio Sculpture je dio međunarodne tvrtke i akademije koja postoji još od 1988. godine. U tom smisli nudimo vam bogato znanje i iskustvo, praktične savjete kao i potporu u vašem radu. Edukacije se održavaju u 42 zemlje s visokim standardima. Završetkom naše edukacije steći ćete samopouzdanje i kontrolu u radu. Zbog svega navedenog naš je certifikat međunarodan i kao takav priznat u svim zemljama. Bio Sculpture tečaj za nokte predvodi tim iskusnih edukatora koji su stekli iskustvo u Izraelu kao i širom svijeta.

najbolji tečaj za nokte

Online tečaj za nokte po povoljnoj cijeni

Postoje dvije vrste tečaja za nokte u našoj ponudi.

Prvi tečaj za nokte je EVO online tečaj. Ovaj se tečaj lako uči iz udobnosti vašeg vlastitog doma, putem interneta. BIO SCULPTURE je razvio jedninstvenu i naprednu metodu u obliku gel – lak tečaja. Tečaj aplikacije gel – laka s EVO proizvodima omogućit će vam napredno znanje geliranja odnosno lakiranja noktiju.

Online tečaj za nokte sadrži 9 lekcija koje su posebno kvalitetno prilagođene za lako i jednostavno učenje putem interneta. Naučit ćete vještine za točan i pravilan rad te ćete steći samouvjerenost i potpunu kontrolu u aplikaciji EVO by BIO SCULPTURE proizvoda. Naravno, ako želite možete kasnije za ukrašavanje noktiju koristiti bilo koji brand.

Naš tečaj posebnu pažnju pridaje zdravlju noktiju. To znači da ne koristimo brusilice za nokte te ne oštećujemo prirodni nokat ni na koji način.

EVO linija za nokte je posebna serija proizvoda koja je medicinski odobrena i testirana. Ona omogućuje molekulama kisika i vodene pare da se slobodno izmjenjuju u ležište nokta. Na taj se način uspješno sprječava razvoj gljivica.

tečaj za nokte cijena

Nakon što završite ovaj osnovni tečaj, preporučujemo dodatno usavršavanje kod nas, tj. kompletni tečaj. To će vam pružiti međunarodno priznat certifikat. Također ćemo vam omogućiti besplatno oglašavanje vašeg salona na našem BIO SCULPTURE webu godinu dana.

Kompletni tečaj za nokte by Bio Sculpture

Drugi tečaj za nokte u našoj ponudi je kompletni tečaj Bio Sculpture akademije. Ovaj tečaj traje 2 dana po 5-6 sati, a možete ga završiti u odabranim gradovima Hrvatske. Nakon uspješnog završetka dobit ćete međunarodnu diplomu za Evo gel-lak. To će vam omogućiti prilike za rad i izvan Hrvatske.

Uključite se u našu edukaciju za nokte – dođite i učite od najboljih!

Opći savjeti za uljepšavanje i njegu noktiju

edukacija za nokte online

Svaka žena želi izgledati lijepo i u trendu, a lijepo uređeni nokti nezaobilazan su dio svakog stylinga. Pogotovo danas kada postoji mnoštvo varijacija boja, nastavaka i ukrasa za nokte, jako je važno znanje rada s noktima.

Evo nekoliko općih savjeta za uljepšavanje i njegu noktiju:

 • Održavajte svoje nokte zdravima, jakima i čvrstima
 • Unosite dovoljno vitamina i hranjivih tvari
 • Prije manikure uvijek dobro operite nokte i ruke
 • Prije nanosa laka odstranite zanoktice i višak kože
 • Pravilno nanesite podlak, boju i premaz

Sve ostale podrobne informacije naučite na našoj edukaciji. Od pripreme nokta preko nanošenja gela do stavljanja ekstenzija i ukrasa – sve vam to nudimo na EVO tečaju za nokte. Postanite stručnjak koji će oduševiti svojim vještinama uljepšavanja noktiju. Za relativno nisku cijenu dobit ćete veliko znanje i praktične savjete.

Prednosti edukacije putem Bio Sculpture akademije

Bio Sculpture tečaj za nokte donosi vam sljedeće pogodnosti:

 • Odaberite online tečaj ili napredni tečaj uživo
 • Profesionalan i kvalitetan sadržaj
 • Osnovna i napredna znanja uljepšavanja i njege noktiju
 • Međunarodno priznat certifikat
 • Povoljna cijena u odnosu na druge, slične tečajeve
 • Pristup EVO proizvodima za pedikuru i njegu
 • Izrazito zadovoljstvo korisnika
 • Naučite uređivati svoje nokte i nokte drugih osoba
 • Šansa za zaradu i sigurne prihode

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti i na info@biosculpture.hr ili na broj 095-233-2234

0
  0
  Košarica
  Košarica je praznaPovratak u trgovinu