pročitajte na našem blogu

11/01/2022

Uz profesionalni pribor za manikuru i pedikuru do ženstvenih ruku i stopala

Tražite kvalitetan pribor za manikuru, za njegu i uređenje noktijku? Da bi se bilo koji posao na svijetu obavio besprijekorno, potrebno je posjedovati dvije stvari – znanje i dobar alat. U svijetu manikure i pedikure, ali i uljepšavanja općenito, bez kvalitetnog materijala i pribora, „beauty“ rezultat će izostati.

Za lijepe i uredne ruke, stopala i nokte, važno je koristiti pribor koji će biti učinkovit, ali istovremeno i nježan. Previše oštre podloge, rubovi i vršci mogu izazvati rane, dok oni preblagi neće postići željeni učinak. Pravilna njega noktiju vrlo je važna kako iz higijenskih, tako i iz estetskih razloga. Zato ćemo vas kroz ovaj članak upoznati s vrhunskim Staleks priborom uz kojeg će proces manikure i pedikure postati pravi užitak.

 

Staleks Pro disk za savršena i glatka stopala

Svatko tko se bavi pedikurom, zna koliko je ponekad teško postići rezultat lijepih i nježnih stopala bez viška suhe kože. Osobe koje pate od suhih peta i zadebljanja, nerijetko izađu nezadovoljne iz kozmetičkih salona. Razlog tomu su nerealna očekivanja koja je u određenim situacijama nemoguće ispuniti klasičnim pedikerskim alatom.  Kako bi olakšali posao kozmetičarkama, a klijente usrećili, Staleks Pro tim razvio je revolucionarni proizvod u svijetu manikure. Riječ je o Profi disku koji prije svega omogućuje brži postupak pedikure. Alat je izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, a specifičan oblik obrađuje kožu stopala znatno bolje od uobičajenog pribora. Što se tiče održavanja, ne zahtijeva neku posebnu brigu. Moguće ga je sterilizirati u sterilizatoru na suho poput ostalog alata te ga dezinficirati bilo kojim dezinfekcijskim sredstvom.

Proizvod dolazi u četiri različite veličine: XS, S, M, i L. Ovisno o dijelu stopala koji obrađujete, taj ćete nastavak montirati na svoju brusilicu. Svaki disk namijenjen je za uklanjanje viška kožice na stopalima i oko prstiju.  Važno je napomenuti da je na disk potrebno staviti Staleks Pro nastavak prije početka tretmana. Nastavci su okruglog izgleda, a njihova je funkcija zapravo rašpanje. Zahvaljujući njima, otklanjaju se mrtve stanice kože bez oštećenja zdravih dijelova. Pouzdano prianjaju na podlogu zahvaljujući silicijevom karbidu – mineralnom abrazivnom materijalu. Možete ih pronaći u četiri veličine ovisno o veličini diska s kojim radite. Osim toga, svaku veličinu možete odabrati u četiri varijante – 80, 100, 180 i 240 grita. Griti označavaju jačinu, odnosno grubost površine. Što je broj manji, površina na nastavku je oštrija. Dakle, zadebljani dijelovi kože zahtijevat će rad s grubljim nastavcima, dok će mjesta s tankom kožom biti tretirana nježnijim nastavcima.

 

Pododisk Pro nastavci za poliranje – neka efekt glatkih nogu traje još duže

Kako bi koža stopala bila što dulje lijepa, uredna i njegovana, tu su posebno dizajnirane spužvice za disk. Savršeno poliraju površinu stopala bruseći sitne pukotine te na taj način omogućuju vašim stopalima da zadrže besprijekoran izgled tjednima. Visokokvalitetni pribor ima izdržljivu te istovremeno meku strukturu koja postiže sjajne rezultate. Bez straha možete prethodno kožu tretirati kremama i uljima jer nikakva sredstva ne utječu na svojstvo ovog alata. Kvalitetna podloga od pjene spriječit će pregrijavanje tretiranog područja, dok čvrsta ljepljiva baza maksimalno fiksira nastavak za površinu diska. I ova vrsta nastavaka također dolazi u četiri veličine kako bi odgovarali svim diskovima za pedikuru.

 

Staleks dijamantni okrugli nastavci za pedikuru i manikuru bez mane

Još jedan izvanredan profesionalni pribor za manikuru i pedikuru kojeg morate imati je okrugli nastavak za kožicu oko nokta. Premda zvuči kao da je riječ o uobičajenom alatu u kozmetičkim salonima, ovaj novitet krije niz posebnosti. Dijamantni okrugli nastavak služi za brže i učinkovitije čišćenje kožice na noktima te uklanjanje zadebljane kože. Izrađen je od nehrđajućeg čelika te potpuno prikladan i siguran za obradu prirodnih noktiju i kože. Uz pravilno rukovanje može se koristiti za profesionalnu upotrebu, ali i kod kuće. Možete ga pronaći u tri veličine i dvije boje. Dva su plava nastavka promjera 5 mm i 2,5 mm, dok je treći crvene boje i promjera 4 mm. Sva tri imaju jednaku funkciju, a razlika je jedino u samoj veličini te boji proizvoda. Korištenjem dijamantnih okruglih nastavaka, njega noktiju bit će maksimalno olakšana i poboljšana.

Staleks nastavci za dodatnu preciznost i sitne detalje

Kako bi se detaljno obradila kožica oko noktiju, preporučujemo korištenje Staleks dijamantnog šiljastog nastavka 1,6 mm. Izrađen je od nehrđajućeg čelika, a svojim jedinstvenim dizajnom izvrsno je rješenje za napuknutu i zadebljanu kožu.

Svoj profesionalni pribor za manikuru i pedikuru obogatite i Staleks dijamantnim cilindar nastavkom 2,3 mm. Ovaj alat će vam omogućiti preciznu i temeljitu korekciju te oblikovanje nokta. Možete ga koristiti za učinkovito uklanjanje viška kože te tretmane kurjih očiju.

 

 

Njega noktiju uz Staleks Pro kliješta za nokte i obradu kožice

Za savršenu obradu nokta, baš kao i kožice oko nokta, neizostavan profesionalni pribor za manikuru su kliješta za nokte. U Staleks kolekciji možete pronaći nekoliko vrsta kliješta za nokte, a na temelju njihovih karakteristika i vaših potreba, odabrat ćete one prave.

Prva na listi su Staleks Classic 10  kliješta za nokte s duljinom oštrice od 6 mm. Izrađena su od nehrđajućeg čelika, a sastoje se od reznog dijela s izbočinom, dok zaobljene ručke omogućuju jednostavno rukovanje. Mehanizam otvaranja je mekan i ujednačen zahvaljujući temeljitom poliranju spoja. Jamče dug vijek trajanja zbog besprijekorne finoće te iznimne tvrdoće.

Sljedeća na listi su Staleks Pro Smart 10 – 5 mm kliješta za nokte koja će vam nedvojbeno olakšati posao. Njihova je primarna funkcija ukloniti višak kožice, ali se koriste i kao profesionalni pribor za manikuru i pedikuru u hardverskom stilu. Osim u varijanti s duljinom oštrice od 5 mm, Staleks Pro Smart 10 kliješta za nokte postoje i u varijanti od 3 mm.

Treća skupina su Staleks Pro Smart 31 kliješta za nokte i kožicu s duljinom oštrica od 5 i 7 mm. Služe jednakoj svrsi baš kao i prethodnici s oznakom „10“. Razlikuju se jedino u veličini, a način rada i rukovanje su potpuno jednaki. Čvrsti nokti na nogama i rukama više neće biti problem zahvaljujući ovom alatu za skraćivanje i korekciju. Oštre i precizne oštrice skratit će prirodne nokte i urediti kožicu bez puno napora.

 

staleks kliještaStaleks škarice – profesionalni pribor za manikuru uz kojeg zanoktice odlaze u prošlost

Škarice za nokte služe za skraćivanje i oblikovanje nokta te kožice oko njega. Važno je da su škarice odgovarajuće veličine i praktične za korištenje. Upravo takve škarice za zanoktice kriju se u Staleks kolekciji. Klasična krivulja oštrice omogućuje glatke i precizne poteze stoga će vam ovaj alat biti sjajan pomoćnik u obavljanju tretmana pedikure i manikure. Lako se koriste i sjajno funkcioniraju u kombinaciji s odstranjivačem i uljem za kožicu.

Neka vaš profesionalni pribor za manikuru obavezno bude obogaćen i Staleks ekskluzivnim škaricama za kutikulu. Ove vrhunske škarice oštrog, zaobljenog vrha i luksuznog dizajna jamče jednostavno rukovanje i lak pristup teško dostupnim područjima.

Da bi tretman manikure i pedikure bio uspješan, kožica mora biti besprijekorno obrađena. Važno je napomenuti da je potrebno biti vrlo oprezan pri obradi kutikule. Previše obrađena kutikula može izazvati ranice i bolove, dok će premalo tretirana kutikula djelovati neuredno. Zato je bitno da tretman manikure i pedikure prepustite profesionalcima, osim ako niste usavršili tehniku savršene obrade nokta. U svakom slučaju, škarice za nokte su  „must have“ pribor za manikuru kojeg morate imati u svojoj kolekciji.

 

Recite zbogom uraslim noktima

Urasli nokti, osobito na nožnom palcu, vrlo su česta pojava koja u većem postotku zahvaća žene nego muškarce. Smatra se da je razlog tomu, prije svega, neudobna obuća poput uskih štikli na visoku petu. Iako nisu opasni za zdravlje, urasli nokti mogu izazvati niz neugodnosti, problema i kontinuirane boli, osobito kada se koža upali.

Osim loše i neudobne obuće, najčešći uzroci zbog kojih dolazi do urastanja nokta su nepravilno rezanje, pucanje i ozljeda nokta. Redovitom pedikurom izbjeći ćete ove probleme, zato je važno da vam njega noktiju bude visoko na listi prioriteta.

Sam proces pedikure olakšat će vam Staleks PE-60-4 expert za urasle nokte. Riječ je o dvostrukom, posebno dizajniranom priboru za urasle nokte. Jedna mu je strana u potpunosti ravna, dok je druga blago zakrivljena kako bi odgovarala strukturi stopala. Ipak, ovaj profesionalni pribor za manikuru i pedikuru preporučujemo isključivo za salonsku upotrebu, a ne kod kuće. Radi se o alatu koji nepravilnim rukovanjem može napraviti više štete nego koristi, stoga ga ipak treba prepustiti stručnjacima.

U ovoj Staleks seriji možete pronaći i Staleks PE-20/2 alat za urasle nokte. Jedinstveno dizajnirani pogurivač za pedikuru omogućuje vrhunske performanse te sigurno uklanjanje zadebljane kože. Zahvaljujući zaobljenoj polutki, ploča nokta i kože ostaju neoštećeni te maksimalno zaštićeni. Baš kao i prethodna varijanta, i ovaj pribor namijenjen je profesionalnoj, a ne kućnoj upotrebi.

Uz to preporučujemo i korištenje Staleks posude koja služi za sterilizaciju instrumenata i pravilno odlaganje.

 

pribor za manikuru

Staleks profesionalni pribor za manikuru uz kojeg tretmani postaju užitak

Uz sve navedene proizvode koji će vam znatno olakšati posao, njega noktiju predstavljat će pravo zadovoljstvo. Osim metalnog pribora, u Staleks kolekciji ćete pronaći još  nekoliko zanimljivih, korisnih i praktičnih proizvoda za rad.

Rašpica sa zamjenjivim nastavcima izvrsno je rješenje kako biste svojim klijenticama pružili maksimalnu higijenu. Na dvostranu dršku lijepe se zamjenjivi nastavci koji se poslije svakog korištenja mijenjaju. U ponudi su samoljepljivi nastavci od 100, 180 i 240 grita.

Novitet u Staleks kolekciji su jednokratni nastavci za rašpu u roli od 150 grita. Omogućuju vam do čak 80 zamjena, a veličinu nastavka režete po potrebi. Visokokvalitetni abrazivni elementi omogućuju pouzdano prianjanje na podlogu te nježno i istovremeno učinkovito rašpanje.

Njega noktiju uz Staleks proizvode jednostavnija je nego ikada prije. Od prvog do zadnjeg koraka prati vas mnoštvo kvalitetnih proizvoda koji jamče savršen rezultat!

 

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaPovratak u trgovinu