Top-coat-lak

pročitajte na našem blogu

17/05/2022

Top coat lak: Završni korak savršene manikure

Dobar završni top coat lak za nokte je puno više od laka koji nokte čini sjajnima. Osim što boju čini vibrantnijom, mnogi se slažu kako je upravo taj završni lak ključ predivnih manikura i pedikura jer funkcionira kao dodatni zaštitni sloj. Štiti boju od ljuštenja i vanjskih utjecaja okoliša poput vode ili sunčeve svjetlosti.

Danas njegova funkcija nije samo funkcionalna (zaštita), već sa sobom nosi puno više. Idealan je dodatak svakoj manikuri jer je čini postojanom i stvara odličan finishing touch! Bilo da želiš postići visok sjaj, mat izgled ili dodatnu zaštitu boje od grebanja.

Izdvojili smo nekoliko stvarno kvalitetnih završnih lakova kojima ćeš zadiviti svoje klijentice i osigurati im postojanu manikuru. I neke činjenice koje možda nisi znala. 😉

 

Iz Bio Sculpture radionice predstavljamo ti naše završne lakove za vrhunsku manikuru:

– Evo Gloss Top Coat
– Evo Suede Matte Top Coat
– Ethos Mirror Top Coat
– Evo Chrome Catalyst

 

Po čemu je završni top coat lak poseban?

Svaki ima nekoliko karakteristika koje ga čine idealnim za završni dodir svake manikure ili pedikure. Osim što ih čine ljepšima jer dodatno naglašavaju boju, postoji još nekoliko razloga zašto ih nikad ne bi smjela izostaviti iz manikura i pedikura svojih klijentica.

 

Dugotrajna snaga

Kao što smo naglasili, on pomaže da boja traje dulje. Istovremeno štiti boju od štetnih sunčevih UV zraka zbog kojih bi mogla promijeniti nijansu. Isto tako i od vode (npr kod pranja ruku, suđa, itd.), ali ostalih stvari s kojima ruke svakodnevno dolaze u dodir. Ako uz završni ovaj završni sloj na noktima iskoristiš i Ethos terapeutska ulja, nokti tvojih klijentica imat će savršenu zaštitu.

 

Vrhunske performanse

Manikuru štiti od vanjskih utjecaja i nastajanja udubljenja i crta na samoj površini. Pridodaš li tome ulja za njegu krhkih noktiju na prirodnoj bazi dodatno ćeš ih očuvati. Tada se bez straha  možeš prepustiti aktivnostima poput vrtlarenja. Dakle, ako sve slojeve manikure „zapečatiš“ kvalitetnim proizvodima, zaštita i vrhunski izgled noktiju bit će zajamčeni!

 

I funkcionalnost i look

Završni sloj predstavlja svojevrsni „zaštitni oklop“ svake manikure ili pedikure. Neki završni lakovi mogu manikuru dovesti do zadivljujućeg sjaja, dok mat top coat lak izvrsno nadopunjuje, primjerice metalik boje noktiju.

 

Bez obzira na kakav nail art se odlučiš, znaj da su uz top coat lak i funkcija i ljepota zajamčene.

 

Coatovi koji čine razliku

Predstavljamo ti naše TOP lakove koji se koriste uz lampu za nokte (i jedan koji ne treba). Završni rezultati svaku će manikuru učiniti vrhunskom.

 

Evo Gloss Top Coat lak

Nanosi se kao završni sloj Bio Sculpture BIOGELA ili Evo Gel Manicure lakova.

Dugotrajno ostavlja visoki sjaj, dok manikura ostaje postojana tjednima. Nanosi se u tankom i jednakom sloju.

Potrebno ga je sušiti oko 30 sekundi u lampi za nokte te pričekati 30 sekundi.  Zatim obrisati Multi Cleansom, Dual Cleansom ili Evo Cleanserom.

Ovaj postupak osigurat će super visoki sjaj noktiju.

 

 

Evo Suede Matte Top Coat

Ovaj završni top coat lak dugotrajni je sloj koji ne zahtijeva odmašćivanje nakon sušenja.

Svaka manikura samo dodirom ovog laka dobiva izgled mekanog baršuna.

Manikura je postojana tjednima uz omiljeni mat efekt. Sloj top coat laka nanosi se preko boje te se suši u lampi za nokte oko 30 sekundi. Nakon učvršćivanja ne morate brisati disperzijski sloj.

Potrebno je napomenuti kako dodatnim brisanjem možete oštetiti krajnji rezultat i izazvati mrlje na svijetlim bojama.

 

 

 

Ethos Mirror Top Coat

Ethos završni top coat lak s efektom ogledala ostavlja dugotrajan zrcalni sjaj na svakoj manikuri, a osjećaj na noktu je gladak i svilenkast. Osim što povećava vibrantnost boje, šljokica ili nail arta, otporan je na ogrebotine i štiti dizajn od vanjskih utjecaja.

Idealan je za putovanja koliko i za svaki salon ili svakodnevno korištenje – stane u svaku torbu i ne suši se u UV/LED lampi. Njegova kvaliteta garantira da će manikura ili pedikura ostati postojana još dugo za razliku od drugih proizvoda na našem tržištu.

Ethos Mirror Top Coat se, osim kao običan završni top coat Gemini lakova za nokte, može koristiti i kao refresh manikure ili pedikure, nakon dva do tri tjedna. Nokti ostaju dulje uredni i neoštećeni, dok istovremeno nail art ostaje postojan.

 

Evo Chrome Catalyst

Ovaj završni sjaj ne suši se u LED lampi i ne odmašćuje se.

Idealan je za finishing touch na manikurama ili pedikurama s nail artom te prahove koji noktima daju mirror effect.

Budi sigurna da će Chrome Catalyst dodatno podići svaki nail art  i mirror effect te im osigurati savršeni izgled.

 

 

 

Savršena zaštita

Jasno je da je završni lak višenamjenski alat koji je must have za svaku manikuru ili pedikuru. Uz kvalitetne proizvode koji njeguju nokte i doprinose savršenoj manikuri, tvoje klijentice neće morati birati između zaštite i savršenstva. Biraj top coat koji ima oboje!

 

 

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaPovratak u trgovinu