pročitajte na našem blogu

09/06/2023

Dobrodošla u novu generaciju beauty svijeta

Dobrodošla u novu generaciju beauty svijeta

Početkom svibnja bili smo na Bio Sculpture konferenciji u Južnoafričkoj Republici na kojoj su bili BS predstavnici iz čak 48 zemalja. Skupili smo dojmove i zbilja su sjajni! Osim što smo međusobno razmijenili vrijedna internacionalna iskustva, predstoje nam fantastični noviteti. Njih ćemo ti predstavljati u nadolazećim mjesecima, a sad ti donosimo mini-report tih nekoliko dana u malenom gradiću u kojem se smjestila velika tvrtka.

Bio Sculpture za ljude i zbog ljudi

 

Jesi li znala da se Bio Sculpture smjestio u malome mjestu Clocolan u srcu Južnoafričke Republike? Grad je nastao još 1906. godine te danas ima jako veliku ulogu u socio-ekonomskom okruženju zemlje.

Okružena predivnim afričkim krajolikom, ondje je na 3000 m2 smještena moderna Bio Sculpture tvornica sa svojim ekološkim prihvatljivim sustavima – reguliranim sustavima ventilacije, samonosivim skladištem vode, optimiziranim prirodnim osvjetljenjem…

No, održivost tvrtke nije vidljiva samo u postrojenju tvornice, već i unutar nje. Tvrtka zapošljava stanovnike Clocolana i okolnih mjesta kako bi mogli uzdržavati svoje obitelji. Osim toga, sva okolna polja i farme (a u afričkom okolišu ih ima) u vlasništvu su tvrtke Bio Sculpture kako bi bili sigurni da je hrana rasla održivo, uz prihvatljive cijene.

 

 

Prirodni i zdravi nokti na prvome mjestu

 

Bio Sculpture je prvotno nastao bez plana o širenju izvan JAR-a, a kamoli izvan kontinenta. Ipak, kako je tko od zaposlenika i suradnika odlazio izvan zemlje nisu se htjeli odreći kvalitetnih proizvoda, pa su tako s vremenom nastali ogranci tvrtke diljem svijeta. S ponosom možemo reći da smo i mi jedni od njih.

U tvornici u Clocolanu proizvodi se ručno. Radnici ručno pune bočice, pakiraju proizvode kako bi bili sigurni da je sve što ti isporučujemo najviše kvalitete unutar beauty svijeta. Isto tako, niti jedan lak, niti jedna baza, niti jedno ulje ne izlazi iz Bio Sculpture tvornice bez mjeseci, pa i godina testiranja i isprobavanja. Formule se mijenjaju, izmijenjaju kako bi na kraju dobili onu koja noktima pruža najveću zaštitu i njegu. Naravno, nikakva testiranja se ne obavljaju na životinjama jer Bio Sculpture drži do 100 % cruelty free filozofije.

 

Inovativni noviteti beauty svijeta koje ćeš obožavati

 

Puno toga smo vidjeli u toj velikoj i predivnoj tvornici u Clocolanu. Stay tuned, idućih par mjeseci čekaju te genijalneee stvari iz  beauty svijeta noktiju! No, jedna sjajnu inovaciju možeš očekivati već kroz desetak dana. 😉

 

80Base & Build

 

Prvi proizvod koji jedva čekamo da isprobaš i javiš nam dojmove je 80Base & Build baza koja sadrži jedinstvenu keratinsku formulu za jačanje keratinske strukture prirodnog nokta. 80Base & Build može se koristiti na dva načina: kao baza prilikom pripreme noktiju za trajni lak ili kao dodatni ojačavajući sloj. Odlična je u kombinaciji s Full Cover Press-On tipsama, ali i savršen odabir za pedikure.

Ova baza daje ti dugotrajne rezultate i ultra jednostavno skidanje soak off tehnikom. Dva posebna nail conditionera daju prirodnim noktima dodatnu dozu zdravlja. Kao i oxygenating baza, sadrži posebnu medicinsku formulu koja omogućuje prijenos kisika i vodene pare prema ležištu nokta. Time se osigurava adekvatna hidratacija ploče nokta.

 

Značajke proizvoda:

 1. Koristi se kao bazni sloj i sloj za nadogradnju
 2. Keratinska veza – potiče izvrsno prianjanje i jednostavno uklanjanje
 3. Obogaćen s dva preparata za njegu radi poticanja zdravlja noktiju
 4. Formulacija i proizvodnja visoke medicinske kvalitete
 5. Samonivelirajući

 

Idealan za sve tipove noktiju, 80Base & Build pravi je game changer u svijetu noktiju. Pruža nevjerojatnu snagu kratkim, srednjim i dugačkim noktima i bez imalo napora osigurava postojanu manikuru do idućeg tretmana.

 

Iskoristi pogodnosti u lipnju

 

Dok čekaš novitete, do kraja lipnja čekaju te mrak popusti na Bio Sculpture webu. Ako tražiš dodatan boost za zdrave prirodne nokte, provjeri odličnu Repair liniju sa svim must-have proizvodima ako želiš tranformirati svoje nokte u čvrste, lijepe i zdrave. Provjeri ponudu koju smo izdvojili i svojim noktima priušti samo najbolje. Ono što je potrebno za TOP FORMU!

 

Za savršenu manikuru nije potrebno puno – samo dobra noktarica i trendi EVO boje. Noktaricu sigurno imaš (ili si ti ta 😉), a trendi boje imamo mi. I to na genijalnim popustima! Iskoristi ČAK 25% i 35% popusta – uhvati predivne nijanse bez štetnih sastojaka – na rasprodaji. Privuci poglede šljokicama, neon nijansama ili gelom koji mijenja boju i ovog ljeta budi glavna trendsetterica.

 

 

 

 

 

0
  0
  Košarica
  Košarica je praznaPovratak u trgovinu