pročitajte na našem blogu

25/10/2022

Edukacija za nokte: Postani certificirana stručnjakinja

Ljubav i strast za uređivanjem noktiju hobi je koji vrlo lako može postati profitabilna profesija – koju voliš! Ako već jesi u ovim „vodama“, nikad nije naodmet usavršavati znanje. Tehnologije u kozmetičkom svijetu mijenjaju se svakodnevno, dok je Bio Sculpture edukacija za nokte ovdje kako bi ti pružila adekvatna znanja i podršku. Kroz praktični rad steći ćeš nove tehnike, pritom koristeći kvalitetne proizvode koji njeguju prirodne nokte. Na tečajevima ne koristimo brusilice za nokte te ne oštećujemo prirodni nokat ni na koji način.  Bio Sculpture proizvodi ne sadrže štetne kemikalije, već upravo suprotno, čine nokte čvršćima i zdravijima. 😊

Na Bio Sculpture akademiji možeš birati između nekoliko kategorija tečajeva ili ih s vremenom proći sve. Oni se održavaju periodično u Dubrovniku i Zagrebu, no postoji mogućnost održavanja i u drugim gradovima. Većina tečajeva traje dva dana po pet ili šest sati. Nakon završenih tečajeva uživo polaznice stječu internacionalno priznatu certifikaciju čime se otvara i mogućnost rada zvan Hrvatske. Otkrij koje ti sve tečajeve nudimo i poduzmi prvi korak k (daljnjem) profesionalnom usavršavanju i radu s vrhunskim gel-lakom. Ako si zainteresirana za edukaciju, svakako nam se javi kako bismo organizirali ili te uputili na već dogovorenu edukaciju u tebi najbližem gradu. Evo samo nekih tečajeva koje održavamo periodično, a ako si zainteresirana za bilo koju od ovih tema, svakako nam se javi jer postoji mogućnost organiziranja edukacije u tebi najbližem gradu.

 

Tečaj manikure, trajnog laka i nadogradnje za početnike

Ova edukacija za nokte namijenjena je potpunim početnicima da usavrše svoj talent za uređivanje noktiju. Ako imaš želju i strast prema učenju, onda je ovo prava prilika da stekneš vrijedna iskustva – do savršenstva te vodi profesionalni tim s godinama bogatog iskustva!

Na edukaciji koristimo Bio Sculpture proizvode za nokte koji su namijenjeni očuvanju zdravlja prirodnog nokta. Otkrij pouzdanu i jedinstvenu metodu uređivanja noktiju koja ne šteti, već njeguje i hrani nokte. Jednom kad probaš Bio Sculpture proizvode, nećeš se vratiti drugim brendovima, a i nokti će ti biti zahvalni.

Nakon završenog tečaja pružamo ti i dodatnu podrška u radu, kroz dodatne radionice i seminare, ali izuzev njih ti uvijek stojimo na raspolaganju za dodatna pitanja ili informacije.

 

Tečaj aplikacije EVO gela za profesionalce

Ovaj tečaj namijenjen je svakome tko ima prethodnog znanja o uređivanju noktiju. Ako imaš svoj salon ili si već dugo u ovoj profesiji, a nisi imala prilike raditi s EVO lakovima, ovo je savršena prilika. Saznaj kolike su mogućnosti rada s njima i kako ih najbolje iskoristiti.

Tečaj obično traje jedan ili dva dana, dok nakon završetka tečaja naš profesionalni tim stoji ti na raspolaganju kao podrška u radu. Nakon završetka dobivaš međunarodnu certifikaciju, a moguće je pohađati dodatne radionice i seminare koju organizira Bio Sculpture.

Naravno, edukacija se održava s EVO lakovima koji ne štete noktima, a čeka te puno praktičnog rada. Na tečaju ćeš naučiti sve o metodama koje omogućuju rješenje problema na prirodnim noktima kako bi ih implementirala u svoj salon i oduševila klijentice. Uskoro se održava edukacija za nokte i aplikaciju EVO gela u Zagrebu, zato ako si zainteresirana, svakako se javi za više informacija. Ne čekaj s prijavom, uvjeri se i sama u kvalitetu Bio Sculpture tehnologije.

 

Tečaj Bi-oly gela

Za produživanje kratkih i jačanje slabih noktiju Bio Sculpture osmislio je Bi-oly gel, a kako iskoristiti svu njegovu moć saznaj na praktične tečaju aplikacije Bi-oly gela za usavršavanje kozmetičkih tehničara. Tečaj traje dva dana, a na tebi je želiš li pohađati jutarnji ili popodnevni termin.

Bi-oly gel uspješno se koristi s posebnim kalupima za nokte kako bi kreirala željene oblike ekstenzija. Moguće su razne kombinacije boja i pigmenata, pa su mogućnosti koje postoje za izradu nail arta gotovo beskrajne. Gel je ojačan akrilnom pastom kako bi bio čvrst, a time i super jednostavan za apliciranje.

Naš profesionalni tim upoznat će te s najboljim tehnikama primjene Bi-oly gela. Aplicira se na EVO bazni sloj te suši ispod UV ili Led lampe. Ova edukacija za nokte otkrit će ti tajne savršenog nanošenja Bi-oly gela te će sigurno biti traženi tretman u tvojem salonu. No i tebi će pružiti dodatne mogućnosti jer dobivaš Bio Sculpture međunarodni certifikat.

 

Tečaj estetske njege stopala i trajnog laka

Znamo kako sva ljepota ne dolazi samo od lijepo uređenih noktiju, potrebno je paziti i na kožu ruku, a posebice nogu koja svakodnevno radi naporan posao. Zato smo napravili tečaj estetske njege stopala i trajnog laka kako bi i stopala zablistala kad ponovno dođe vrijeme za sandale.

Tečaj obično traje dva dana kako bi saznala sve tips and tricks za njegovana i predivna stopala, a osigurano ti je i vježbanje na modelu kako bi stekla što više praktičnog iskustva prije nego što se uputiš u daljnje profesionalno napredovanje nakon tečaja. Tečaj je idealan za profesionalce koji su željni dodatnog usavršavanja u svijetu kozmetike. Naš profesionalni tim prenijet će ti sve znanje koje su stekli godinama iskustva. Nakon završetka tečaja stojimo ti na raspolaganju za sve dodatne informacije, možeš nam se obratiti u bilo kojem trenutku.

 

EVO online tečaj aplikacije gel-laka

Osmišljen kao online edukacija za početnice tečaj aplikacije EVO gel-laka pruža ti jednostavno i lako učenje iz udobnosti vlastitog doma. U dvije cjeline i devet osnovnih lekcija, naučit ćeš jedinstvenu i naprednu metodu baratanja osnovama savršene manikure. Proći ćeš sve od pripreme noktiju za tretman, do sterilizacije alata nakon završene manikure.

Prednost online tečaja je što lekcije možeš učiti bilo kad i bilo gdje. Prilagođene su za ugodno učenje, dok je tečaj dostupan dva mjeseca. Za lakše praćenje i učenje dostupni su i titlovi, a nakon završenog tečaja dobivaš online certifikat. Daljnjim usavršavanjem možeš dobiti i međunarodno priznati certifikat, kao i besplatno oglašavanje svojeg salona na Bio Sculpture webu godinu dana.

 

 

EVO linija posebna je serija proizvoda s medicinski odobrenom i testiranom formulom. Proizvodi omogućuju nokima da „dišu“ slobodnom izmjenom kisika i vodene pare te se zadržava samo potrebna hidratacija koja hrani nokat. EVO lakovi ostaju sjajni na noktima i do 5 tjedana, no za takve je rezultate važno usvojiti njihovu pravilnu tehniku aplikacije na nokat. Edukacija za nokte uz pomoć online tečaja omogućuje ti upravo svladavanje tih vještina kako bi stekla samouvjerenost i potpunu kontrolu njihovoj primjeni.

 

Zašto učiti na Bio Sculpture akademiji?

 • Edukacije visokog standarda koje su iste u 42 zemlje svijeta!
 • Preporučujemo tvoj salon klijentima.
 • Profesionalno educirani zaposlenici.
 • Profesionalna podrška 24/7.
 • Podrška tijekom i nakon tečaja.
 • Internacionalni certifikat o završenom tečaju.
 • Besplatna promocija tvog salona na našoj web stranici.
 • Tehnologija za zdrave nokte!
 • Mogućnost da postaneš Bio Sculpture edukatorica.

 

Bio Sculpture internacionalna akademija je predstavila prvi gel svijetu još 1988. godine, zato ne propusti postati dio naše priče. Svoj salon transformiraj u profesionalni salon s 5 zvjezdica i postani EVO tehničarka!

Donosimo ti još neke dodatne informacije ako se dvojiš oko prijave na akademiju.

Zašto odabrati EVO gel-lakove?
EVO je prvi gel lak  na tržištu koji ima posebnu formulu koja dopušta da se izmjenjuje kisik u ležište nokta, medicinski je odobren, bez štetnih kemikalija i testiranja na životinjama.

Koja je razlika između EVO metode i ostalih metoda?
EVO metoda se bazira na očuvanju zdravlja nokta, ne koriste se štetni sastojci i nema nepotrebnog rašpanja koje oštećuje ploču nokta.

Tko sve može koristiti EVO proizvode?
U profesionalnu svrhu, svi tehničari i saloni. Za osobne potrebe, svatko, pa čak i trudnice jer EVO ne sadrži opasne kemikalije ni štetne sastojke.

Prijavi se, čekamo te!

Prijavi se već danas, savršena edukacija za nokte te čeka. Bio Sculpture edukacija uskoro će se održati u Zagrebu. Ne propusti priliku, nauči nove tehnike u uređivanju noktiju. Za sve dodatne informacije uvijek ti stojimo na raspolaganju: prije, tijekom i nakon završetka tečaja.

0
  0
  Košarica
  Košarica je praznaPovratak u trgovinu