Tečaj manikure i uljepšavanja noktiju by Bio Sculpture

pročitajte na našem blogu

26/01/2021

Tečaj manikure i uljepšavanja noktiju by Bio Sculpture

Tražite tečaj manikure? Oduvijek su žene voljele brinuti o izgledu, njezi kože, kose, noktiju te ulagati u ljepotu. No, usudili bismo se reći da briga o ljepoti i izgledu nikada nije bila zastupljena kao što je to danas. Jedan od glavnih razloga tomu su prvenstveno društvene mreže koje svakodnevno promoviraju raznorazne kozmetičke zahvate i tretmane koji privlače žene diljem svijeta.

Stoga, nije ni čudo kako se sve veći broj žena odlučuje prekvalificirati i educirati za rad u beauty industriji. Osobito je velika potražnja za zvanje „nail“ tehničarke, ili kako ih od milja mnogi zovu – tete noktarice. Među različitim edukacijama u svijetu beauty industrije, tečaj manikure je nedvojbeno broj jedan. No, prije nego odlučite uložiti novac, najprije dobro proučite kod koga idete na edukaciju, koliko iskustva određeni edukator ima, s kakvim materijalom radi te hoćete li dobiti priznati certifikat.

Uvijek birajte kvalitetu, pa makar ona više koštala. Dugoročno će vam se isplatiti. Ulaganje u znanje i vlastiti biznis nikada nije promašena investicija. Imajte to na umu prije odabira određenog tečaja. Odlučili smo vam malo pobliže objasniti kako izgleda tečaj manikure i geliranja noktiju, što on sadržava te kakvu ćete uslugu dobiti odlučite li se za Bio Sculpture edukaciju.

 

Tečaj manikure by Bio Sculpture – stručnost, kvaliteta i profesionalna podrška

 

Bio Sculpture je osnovao akademiju još davne 1988. te od tad educira polaznike diljem svijeta. Ovdje ćete steći sve ono što vam je potrebno za rad. Osim znanja, praktičnog dijela te podrške za vrijeme i nakon edukacije, dobit ćete i ono što je možda i najvažnije za rad u ovom području – samopouzdanje i kontrola u radu.

Educirani stručnjaci radit će s vama od osnova do onih zahtjevnijih elemenata te vam pružiti maksimalnu potporu tokom cijelog tečaja. Nakon završetka akademije, dobit ćete internacionalni certifikat za tečaj manikure koji je priznat u cijelom svijetu.

Također, nakon što završite edukaciju, otvaraju vam se vrata za daljnje napredovanje te razvoj na profesionalnoj razini uz uvijek dostupnu podršku vaših edukatora.  Tečaj traje dva dana po pet do šest sati, a u tom periodu svaki polaznik dobije sve potrebne informacije i znanja za početak bavljenja ovim poslom.

tečaj manikure

Edukacija za nokte iz udobnosti vlastitog doma

 

Osim klasičnog načina edukacije u salonima, Bio Sculpture je razvio jednu posebnu metodu gel – lak tečaja. Riječ je o edukaciji koja se obavlja online od kuće. Ovaj tečaj manikure podijeljen je na devet osnovnih lekcija koje su kvalitetno obrađene, pregledne i formirane na način da ih je lako pratiti te steći potrebna znanja i vještine. Edukacija će vam omogućiti da se upoznate s pravilnim radom, kontroliranim rukovanjem te aplikacijom EVO by Bio Sculpture proizvoda.

Nakon online tečaja, svakako je preporučeno dodatno usavršavanje za koje ćete dobiti međunarodno priznati certifikat kao i godinu dana besplatnog oglašavanja vašeg salona na web-stranici Bio Sculpture.

Prvi dio internet tečaja obuhvaća manikuru i pripremu same površine nokta, aplikaciju EVO gel – laka za nokte, tzv. „klasični French“, „dugi French“ i „tamni French“ nakon čega slijedi prvi ispit.

Nakon položenog prvog testa, slijedi drugi dio edukacije koji se sastoji od produživanja noktiju šablonama, zatim skidanja gela i trajnog laka, popravka nokta sa svilom te postupak sterilizacije.

Po završetku drugog dijela tečaja, ponovno slijedi test, a nakon što ga ispravno riješite, uspješno ćete položiti edukaciju.

 

Rad s proizvodima vrhunske kvalitete i sastava

 

Ako preferirate kvalitetu te prirodne i zdravije alternative, onda je Bio Sculpture tečaj definitivno pravi odabir za vas. Za razliku od većine salona u kojima se koriste materijali prepuni toksičnih i štetnih sastojaka, EVO nudi nešto potpuno drugačije. Riječ je o liniji proizvoda koja je medicinski testirana i odobrena od strane stručnjaka. Sadrži posebnu formulu koja dozvoljava molekulama vodene pare i kisika slobodno izmjenjivanje. Na ovaj način se sprječava razvoj gljivica.

Ono po čemu se Bio Sculpture također razlikuje od ostalih su čak tri različite baze za nokte koje su prilagođene svim tipovima noktiju. Prva baza za nokte je za oštećene, druga za iznimno čvrste, a treća za normalne nokte. Ovo je samo jedan od pokazatelja kako se EVO metoda prvenstveno bazira na očuvanju zdravlja noktiju. Također, nema nepotrebnog rašpanja koje negativno utječe na nokat te oštećuje njegovu površinu.

Na Bio Sculpture tečaju naučit ćete kako EVO gel jednostavno ukloniti otapanjem tzv. „soak off tehnikom“. Riječ je o posebnoj tekućini bogatoj vitaminima i uljima za njegu prirodnih noktiju. Bio Sculpture vam nudi široku lepezu proizvoda: baze za nokte, gelovi za nokte, lakovi za nokte, set za nokte i sl. Ukratko, Bio Sculpture vam nudi sve za nokte!

 

Uz tečaj manikure priuštite svojim klijenticama samo najbolje

 

Ne kaže se bez razloga da je zadovoljan klijent najprofitabilniji klijent i vaša najbolja reklama. Ako u svom salonu klijentici pružite besprijekornu uslugu, rad s kvalitetnim materijalom koji na kraju rezultira lijepim i dugotrajnim noktima, ta će vam se klijentica zasigurno ponovno vratiti. Osim toga, svoje će lijepe nokte pokazati mami, sestri ili prijateljici te će vrlo vjerojatno i one poželjeti rezervirati termin kod vas.

Zato stavite naglasak na kvalitetu, kako usluge tako i proizvoda s kojima radite ili planirate raditi. Redovito se educirajte, pratite trendove i ulažite u sebe i svoj biznis. Zapamtite – vrijeme, novac i trud koji danas ulažete u svoje znanje, vještine i razvoj višestruko će vam se vratiti.

Pogledajte video o Bio Sculpture edukaciji:

 

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaPovratak u trgovinu